Тіна Кароль продає хустки власного бренду за шалені гроші: тільки для багатіїв

Тіна Кароль заробляє не тільки на своєму таланті, а й на своєму імені.

Тіна Кароль – успішна, талановита, красива і одна з найвідоміших співачок України. Крім того, вона є однією з найбільш високооплачуваних артисток на українській сцені. Однак Тіна Кароль заробляє не тільки на своїх концертах, а й на своєму власному імені. Артистка стала обличчям багатьох великих компаній, таких як Garnier, Huawei, «Укрзолото». Також співачка встигла випустити власну колекцію туфель, сумочок. Співачка випустила під своїм брендом панчохи, сукні-худі і навіть свічку у вигляді себе.

Тіна Кароль презентувала власну свічку
Тіна Кароль презентувала власну свічку

А недавно Кароль спільно з популярним українським брендом “DOLYA” презентувала лімітовану колекцію хусток, дизайнером яких стала сама артистка. Маленький хустинка розміром 43х43 см коштує 1550 гривень.

Хустка від Тіни Кароль коштує нечуваних грошей
Хустка від Тіни Кароль коштує нечуваних грошей

Варто зазначити, що користувачі Мережі були обурені такою ціною на звичайний хустку. Деякі відзначили, що нулик в цій ціні явно зайвий.

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль, сама того не відаючи, потрапила в скандал. Продюсер шоу “Голос країни” Володимир Завадюк зізнався, що роман Тіни Кароль і Дана Балана, який почався під час дев’ятого сезону шоу “Голос країни”, спочатку був вигадкою режисерів для підняття рейтингу шоу. Багато шанувальників Тіни Кароль і Дана Балана, які щиро вірили в справжні почуття між артистами, були розчаровані і почали звинувачуючи артистів у брехні.

Більше про фіктивної любові Дана Балана і Тіни Кароль дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.