Зінаїда, Лідія, Ауріка – як виглядають сестри Софії Ротару і чи дружні вони в житті? (Відео)

Софія Михайлівна Ротару - українська співачка, яка народилася в багатодітній родині. Всі її три сестри займалися творчістю, але лише Соні вдалося досягти таких вершин.

Завдяки своєму таланту і наполегливості Софію знає багато мільйонів чоловік. А ми розповімо про сестер Ротару, яким на шляху до Олімпу шоу бізнесу пощастило менше.

Найстаршій була Зінаїда. Зараз їй 78 років. Багато в чому вона вплинула на талант Соні. У Зінаїди через втрату зору розвинувся абсолютний музичний слух. Дівчинка слухала радіоприймач, легко запам’ятовувала пісні і самостійно вивчила російську мову. Незабаром, завдяки Зінаїді, його знали і молодші діти.

Соня була другою за старшинством сестрою. Зараз їй 72 роки.

Софія Ротару (на фото праворуч) у віці 15 років
Софія Ротару (на фото праворуч) у віці 15 років

У неї є ще двоє молодших – 70-річна Лідія і 62-річна Ауріка.

Софія і Ауріка Ротару
Софія і Ауріка Ротару

Лілія має звання народної артистки України, а Ауріка – заслуженою. Незважаючи на чвари і конфлікти між сестрами, вони відхідливі, і живуть дружно, підтримуючи один одного в складних ситуаціях. А ще – вони неймовірно схожі між собою.

Відзначимо, Софія Михайлівна Ротару – 73-річна радянська і українська естрадна співачка і актриса. Лауреат премії Ленінського комсомолу. Народна артистка СРСР. Кавалер молдавського ордена Республіки. Герой України.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.