Службовий роман Івана і Валюхи Будько з “Сватів”: особисте життя Добронравова і Кравченко (Відео)

Іван і Валюха Будько - герої, яких любить вся країна. Вікова парочка раз у раз жартує, чи потрапляє в якісь дивні побутові ситуації, а глядачі з інтересом за ними спостерігають.

Природно, фанатам цікаво, чи є у Тетяни Кравченко і Федора Добронравова роман насправді.

У реальному житті виконавиця ролі Валюхи розлучена. У неї є доросла дочка Анна. Після декількох невдалих відносин Кравченко вирішила присвятити себе творчості і зйомок.

Федір Добронравов в ролі Івана Будько
Федір Добронравов в ролі Івана Будько

А ось Іван Будько, він же Федір Добронравов, щасливо одружений на жінці на ім’я Ірина. У них є двоє чарівних синів Іван і Віктор, який пішли по стопах батька.

На знімальному майданчику ходили чутки, що Тетяна нібито клеїлася до Федору, однак офіційно цю інформацію не підтвердили

Федір Добронравов
Федір Добронравов

Тетяна і Федір обожнюють працювати разом. Говорили навіть, що артистка закохана в колегу по цеху. Мовляв, заради Добронравова Кравченко привела себе в форму.

Злі язики перешіптувалися, мовляв, увагу артистки так набридло виконавцю ролі Івана Будько, що той не витримав. Нібито Добронравов відвів фліртуючу Кравченко в сторонку і нагадав, що одружений і в шлюбі щасливий.

Сама Тетяна Кравченко в одному з інтерв’ю зізнавалася, що любить колегу по серіалу “Свати “, правда, як друга. За словами актриси, на майданчику її екранний чоловік робить все, щоб в кадрі вона виглядала якнайкраще.

На сцені концерту на честь ювілею сватів Кравченко заявила, що вони з Добронравовим і іншими акторами дуже дружні і згуртовано працюють над проектом.

А ви вірите в службовий роман Валюхи і Івана Будько?

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.