Крістіна Орбакайте привітала свого старшого сина з тридцятиріччям, показавши дитячі фото на відео

Старший син Крістіни Орбакайте, і онук Алли Борисівни Пугачової, святкує свій тридцятий день народження. Микита Пресняков прийняв привітання від мами.

Орбакайте опублікувала в Інстаграм-профілі зворушливе відео, в якому демонструється добірка знімків Микити з його народження.

Ось що в коментарях до відео написали фоловерів його мами:

  • Вітаю Микиту з серйозною круглою датою! Щастя йому і удачі !, – пише композитор Ігор Ніколаєв
  • Вітаю, Дорога! З днем народження улюбленого синочка !, – коментує співачка Аніта Цой
  • Вітаю, – пише Владислав Лісовець
  • Вітаю никитос з гарним ювілеєм !!, – пише Ігор Гуляєв
  • Днем народження і тебе і Микиту! Нехай буде якомога більше приводів для гордості, – пише Йосип Пригожин
  • Микиту з ювілеєм! Також вітаю молоду маму дорослого людина, – пише Аліка Смєхова

Відзначимо, всього у Крістіни Орбакайте троє дітей. Старший син Микита народився в стосунках з Володимиром Пресняковим-молодшим. Ці відносини почалися дуже рано – тоді Христина ще була навіть неповнолітня. Однак Алла Пугачова, яка тоді займалася вихованням спадкоємиці, була зовсім не проти того, що дочка зустрічається з дорослим чоловіком.

Другий син Дені – від бізнесмена Руслана Байсарова. З Русланом Христина швидко розійшлася, і між екс-подружжям точилася боротьба за сина. Руслан Байсаров забирав його і приховував. Однак Пугачової і Орбакайте вдалося повернути дитину до матері.

Зараз співачка заміжня за підприємцем Михайлом Земцовим. Дивно, але це перший офіційний шлюб Крістіни. До цього союзи були лише цивільними. Пара виховує спільну доньку Клавдію.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.