Максим Галкін зізнався, що йому писали з в’язниць: “Регулярно отримую листи “

Не секрет, що адреса Алли Борисівни Пугачової і Максима Галкіна є у відкритому доступі. Тому кумирам мільйонів людей регулярно приходять листи.

Цікаво, що в селі Грязь, де живуть зірки, у всіх є номери будинків, крім палацу Галкіна. Але коли на конверті пишуть ім’я одержувача, листоноші і так розуміють кому потрібно доставити ту чи іншу відправлення, тому все мемуари і бандеролі точно доходять до адресата.

Однак є листи, які всерйоз змушують турбуватися Галкіна і його сім’ю

Комік, пародист і мегапопулярний в Росії і найближчих країнах артист Максим Галкін розповів, як йому приходили дивні листи.

Максим Галкін в молодості
Максим Галкін в молодості

У програмі “Сьогодні ввечері ” на Першому каналі ведучий Максим Галкін згадав, як одного разу з ним стався курйозний випадок:

“Дуже давно, коли не було ще Інтернету, одна бульварна газета опублікувала статтю, в якій говорилося наступне: ” У вас, дорогі читачі, стільки прохань до наших знаменитостям, що ми вирішили дати вам їх адреси … “Далі в публікації слідували поштові адреси всіх знаменитих на той момент людей в алфавітному порядку “.

Максим Галкін
Максим Галкін

Цікаво, що список опублікованих зірок був складений дрібним шрифтом, тому через неуважність легко можна було промахнутися рядком, і переписати адресу іншої зірки. Так, він був поруч з Наталією Ветлицькою, і йому пару раз приходили листи. адресовані їй.

Женя Белоусов і Наталя Ветлицька
Женя Белоусов і Наталя Ветлицька

Цікаво, що Ветлицькою деякі листи писали ув’язнені, які відбували покарання на зоні. Максима Галкіна це буквально шокувало.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.