5 причин, чому Тіна Кароль і Дан Балан ніколи не будуть разом

Тема Тіни і Дана вже не перший місяць у всіх на слуху. Однак тільки недавно з'ясувалося, що їхні стосунки - це був сценарій.

У даній статті ми зібрали п’ять очевидних причин, чому Дан Балан і Тіна Кароль не можуть бути разом.

Різні країни

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Перша причина – відстань. Вони досить дорослі люди, і любов на відстані протягом тривалого часу їм не зовсім підходить. Тим більше, ЗМІ вже з’ясували, що Балан рідко приїжджав в Україну, навіть під час зйомок проектів.

Різний стиль життя

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Тіна Кароль не раз говорила, що вона хоче дочку. Це говорить про те, що вона – людина сімейна. Чого не скажеш про Дані Баланіт. Він – прихильник швидкоплинних своїми внутрішніми, розгульних походів і поїздок в різні країни.

Сценарій, за якого вони працювали

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Як зізнався головний продюсер телеканалу 1 + 1 Володимир Завадюк, вся любов, яку нібито показали в проекті, була прописана заздалегідь в сценарії. Тому, звичайно, там не було простору для того, щоб розвивалися свої щирі емоції.

Трудоголіки

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Не секрет, що Тіна – трудоголік. Все, що у неї в руках – неодмінно горить. Вона весь час залучена в десятки успішних проектів і рекламний кампаній. Те ж саме можна сказати і про Дане, який вміло розкручує себе і починаючих артистів.

Дан Балан – суперник

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Перш за все Дан був суперником Кароль. Спочатку вона думала, що його загравання і знаки уваги – це відволікаючий маневр, щоб дискредитувати сильного суперника.

Фіктивна любов Дана Балана і Тіни Кароль: продюсер Володимир Завадюк видав конкретні факти

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.