Сергій Лазарєв заспівав в дуеті з 7-річним сином: хлопчик вразив публіку талантом

Відомий співак Сергій Лазарєв вперше вийшов на сцену з 7-річним сином. Маленький Микита зростає дуже талановитим хлопчиком.

38-річний артист Сергій Лазарєв – закоренілий холостяк. Однак це не завадило йому стати батьком двох дітей. Сергій двічі скористався послугами сурогатної матері і став батьком хлопчика і дівчинки. Старшому синові Сергія Микиті зараз 7 років, а донечці Анні всього 2 роки.

Сергій Лазарєв з дітьми
Сергій Лазарєв з дітьми

Варто відзначити, що Лазарєв рідко показує своїх дітей на публіку. Більш того, про існування сина Лазарєва стало відомо тільки коли хлопчикові виповнилося 2 роки. Однак нещодавно Сергій Лазарєв з маленьким Микитою з’явилися разом на сцені святкового концерту на честь 30-річчя театру-студії “Непосиди”. Вони заспівали пісню “Це все вона”. Це був перший виступ хлопчика на великій сцені. На відео видно, що Микита спочатку дуже соромиться, але ближче до середини навіть почав повторювати за татом танцювальні рухи.

Користувачі Мережі по достоїнству оцінили виступ батька і сина.

“Молодець, гарна зміна, відмінно вже співає”, “Молодці, приємно дивитися”, “Відмінно виступив Микита!”, “Дуже мило”, “Браво”, “Такий мілашка! Співає здорово! “,” Ой, який розумник. Талановитий хлопчик “, ” Дуже красива родина “- пишуть коментатори.

Варто відзначити, що Микита йде по стопах свого батька. У свої 7 років хлопчик займається музикою і ходить в танцювальну студію.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.