“Філечка, ти добре виглядаєш!”: Ювілей Орбакайте став приводом для примирення Пугачової і Кіркорова

Як відомо, 25 травня Крістіна Орбакайте в одному зі столичних ресторанів відзначила свій 50-й день народження. На ювілеї зібралися багато зірок естради.

Двоє “гігантів ” російського шоу-бізнесу Алла Пугачова і Філіп Кіркоров також зустрілися на цьому заході. Алла зворушливо привітала свою дочку, зазначивши, що вона їй пишається. Кіркоров навіть виконав кілька своїх хітових пісень для іменинниці.

Публіка переживала – не зіпсують чи гості Христині свято? Адже, судячи з інформації ЗМІ, між екс-подружжям Аллою і Філіпом на даний момент виникли розбіжності і вони вже довгий час не з’являлися на публіці. Однак, як пишуть журналісти, які були присутні на заході – все пройшло добре. Пугачова навіть заговорила з Кіркоровим.

Зокрема, Кіркоров сказав, що Примадонна чудово виглядає. Після цього вона кинула свого четвертого чоловіка фразу: “Філечка, ти теж дуже добре виглядаєш! “. Про це пише інтернет-видання 7days.ru.

Крістіна Орбакайте зібрала друзів і родичів на ювілеї в одному з ресторанів Москви

Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте
Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте

Свято розпочалося з виступу самої винуватиці торжества. Вона представила для гостей нову пісню під скромною назвою “Я – Христина Орбакайте “.

Як виглядала Алла Пугачова?

На святі дочки Примадонна з’явилася в елегантній сукні від Валентина Юдашкіна. Звичайно, без привітання від мами не обійшлося. Примадонна вимовила довгу і дуже зворушливу промову, в якій розповіла, як сильно пишається дочкою. На сцені виступив і Філіп Кіркоров. Виконавець заспівав декілька своїх хітів і подякував Орбакайте за такий шикарний свято.

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.