Екс-солістка “НеАнгелів” Камінська записала нову пісню на честь розлучення з чоловіком: “Слава Богу!”

За моделлю і екс-солісткою групи "НеАнгели " з захопленням стежить вся країна. Її публіка любить за простоту, одкровення і відкритість. Нещодавно Слава розповіла про особисте.

Відверта заява Камінська зробила через власний кліп. Називається він “Слава Богу! “. Основний посил пісні – жінка, яка розлучилася з чоловіком, каже йому, що зовсім не шкодує про те, що їхні шляхи розійшлися.

слава Камінська
слава Камінська

Повну версію відео можна подивитися нижче:

“Дівчата, розлучатися треба саме в такому настрої! З принцом прощаємося, коней залишаємо собі “, – написала Камінська в Instagram в день презентації кліпу.

Публіка позитивно відреагувала на таку життєстверджуючу, динамічну, танцювальну композицію. На відео Слава змінила кілька образів, кожен з яких підкреслював її сильні сторони і достоїнства фігури.

Відзначимо, в листопаді минулого року Камінська заявила, що мріє почати сольну кар’єру. Уже навесні цього року Вона і Вікторія Смеюха офіційно заявили – група “НеАнгели ” більше не існує. Тепер Віка і Слава співають окремо, проте конфлікту між ними не було. Вони продовжують спілкуватися. Група “НеАнгели ” існувала з 2006 року, коли її заснував продюсер Юрій Нікітін.

слава Камінська
слава Камінська

За словами Камінської, після відходу з групи вона планує співати про кохання, чоловіків і відносинах під сценічним псевдонімом Slava Kaminska. Презентація першої сольної пісні артистки під назвою 911 відбулася в березні.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.