Син Орбакайте і онук Пугачової зізнався, що купив машину в кредит

Син Крістіни Орбакайте і онук Алли Борисівни Пугачової, 30-річний Микита Пресняков прийшов на програму "Доля людини" і розкрив багато своїх секретів.

Зокрема, з’явився в студії програми він дуже ефектно – викотився на скейті. Борис Корчевников був здивований такому майстерному володінню дошкою, і навіть попросив спробувати прокататися.

Микита уточнив, що по центру міста пересувається саме на дошці. Борис перепитав: “А у вас що, немає машини?”.

Микита Пресняков в студії програми Доля Людини
Микита Пресняков в студії програми Доля Людини

Микита Пресняков розповів, що тільки недавно купив і зміг виплатити за неї кредит. Природно, публіку здивувало, що з діда-прадіда артист і спадкоємець такого величезного стану зоряної сім’ї купує автомобілі в кредит.

На що Микита розповів – ніколи не претендував на статус мажору або золотої молоді. З самого раннього дитинства він звик добиватися успіхів власними руками і він йде своїм шляхом. Це не означає, що він відмовився від батьків і бабусі. Зі своїми родичами він в прекрасних стосунках, проте творчий шлях прокладає самостійно.

Його страшенно ображає і дратує те, що багато людей приписують Микиті клеймо “багатого хлопчика “.

Крістіна Орбакайте і Микита Пресняков
Крістіна Орбакайте і Микита Пресняков з дружиною Оленою

“Тебе ніби й не знають, а ніби й знають. У людей вже є збите думку, на 99% неправильне. І весь час доводиться щось доводити “, – розповідає Микита Пресняков в інтерв’ю Борису Корчевніковим в програмі “Доля людини “.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.