“Камалія буває злий “: дочки співачки Арабелла і Мірабелла зізналися, що приховує їхня мама

28 травня ввечері відбувся концерт на честь дня народження української співачки Камалії. Там були присутні практично всі зірки шоу-бізнесу.

Поки співачка Камалія готувалася до виступу, провідний розважав публіку і запитав у її дочок Мірабелла і Арабелли про те, чого публіка не знає про їх мамі. Дівчата в один голос почали стверджувати, що їх мама дуже красива, розумна і неймовірно добра.

Однак одна з дівчаток додала: “Камалія буває злий. Особливо, коли ми не хочемо лягати спати “.

Ведучий відповів: “О, а це вже цікаво”.

Фото зі святкування Дня народження Камалії
Фото зі святкування Дня народження Камалії

Ось що в коментарях на Ютубі під трансляцією святкування написали шанувальники на адресу улюбленої зірки:

  • Камалія, з днем народження! Любові і щастя! З повагою, Роман
  • З днем народження, Камалія! Добра, щастя, удачі, сил і енергії на довгі роки!
  • Камалія, я тобі вітаю! бажаю тобі сделать Спільний концерт З першого співакамі территории А. много глядачів цього тобі бажають. одну стару пісню заспівайте, а друга нову!

Відзначимо, в 2004 році отримала звання заслуженої артистки України. Переможниця конкурсу “Місіс Світу ” в 2008 році. У 1999 році авторська пісня Камалії “Люблю тебе ” – була визнана переможцем фестивалю Пісня року. Є засновником шоу-центру “Камалія “, який займається не тільки її продюсуванням, а й проведенням гала-концертів, шоу-програм за участю українських, російських і зарубіжних зірок. У 2003 році Камалія вийшла заміж за британо-пакистанського бізнесмена Мохаммада Захура.

Як дружина мільярдера виграла конкурс краси і стала співачкою? Історія красуні Камалії

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.