Королева шансону Успенська втратила 200 мільйонів і написала заповіт

В останні кілька місяців шанувальники Люби Успенської вкрай стурбовані її станом - артистка знаходиться в депресії через розлучення, і через паювання майна.

Зокрема, її екс-чоловік Олександр Плаксін, з яким вони були разом більше тридцяти років, через суд висловив претензії – забирає половину 400-мільйонного нажитого майна Люби Успенської. Природно, вона незадоволена таким розкладом справ, адже наживали майно не порівну – це гроші, які Успенська отримувала за свої виступи і гастролі. Однак перед законом усі рівні.

У зв’язку з тим, що чоловік вже відрубав половину спадщини Успенської, вона склала заповіт

Любов Успенська
Любов Успенська

Шансоньє не хоче, щоб Олександр Плаксін ще щось у неї відібрав.

Крім 200 мільйонів Олександр Плаксін таємно і без узгодження з дружиною переоформив на себе квартиру в Сполучених Штатах Америки.

Про це розповіла адвокат Олена Сеніна в ефірі програми “Зірки зійшлися ” на каналі НТВ.

“Коли Любов зрозуміла, що Олександр недоговороздатний, коли він п’ять раз не відповів на пропозицію почати переговори, вона за моїм наполяганням оформила заповіт “,

– заявила адвокат.

Любов Успенська
Любов Успенська

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що шансоньє Любов Успенська нарешті змогла налагодити стосунки зі своєю дочкою Тетяною. Протягом декількох років у матері і дочки були серйозні конфлікти і навіть публічні розборки.

Любов Успенська
Любов Успенська

Ще одним хорошим подією в житті артистки стало те, що в 2020 році вона всиновила хлопчика. Рішення стати матір’ю в 65 років Людмилі далося складно, але вона зовсім не шкодує.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.