Фатальна аварія батька, роман з Кіркоровим, скандал із Зеленським та інші секрети Маші Распутіної (Відео)

Співачка Маша Распутіна відома завдяки нетипового і грубуватого вокалу.

Її сценічна прізвище вказує на вихідця з російської глибинки Григорія Распутіна, що добився чималих почестей в столиці імперії. А також відображає її справжній характер – шабутной, активний, місцями пробивний, і навіть трохи розпусний.

У цьому відео ви дізнаєтеся, як батько Маші Распутіної виховував дочку після серйозної аварії, де він позбувся рук? Чому Машу на початку кар’єри нікуди не хотіли брати виступати? А також про конфлікт із Зеленським та любові з Кіркоровим.

Фатальна аварія батька, роман з Кіркоровим, скандал із Зеленським та інші секрети Маші Распутіної

Цікаві факти про Маші Распутіної

13 травня 1965 року в родині Агєєв з’явилася дочка, яку щасливі батьки назвали Аллою. Мало хто знає, але це – справжнє ім’я виконавиці. А Маша – сценічний псевдонім.

Батько Распутіної під час однієї з аварій на лінії електропостачання позбувся рук – його пробило струмом.

Дівчина намагалася вступити до театрального, і шалено горіла тим, щоб виступати на сцені. Але в приймальні комісії особливих задатків в ній не розглянули, тому й не взяли на навчання.

Завдяки наполегливості та наполегливості вона потрапила в ансамбль.

Окремою графою в біографії сибірської зірки залишається скандальна історія з її родичем. Рідний брат відомої російської артистки Микола Агєєв колись супроводжував сестру Аллу на гастролях, виконуючи обов’язки техніка. Цікаво, що Коля теж колись намагався стати співаком, але його переплюнула знаменита сестра. Після гастролей і активної концертної діяльності Распутіної, Микола Агєєв пішов машиністом в метро.

Як Маша Распутіна виглядає, коли вип'є пляшку вина?
Як Маша Распутіна виглядає, коли вип’є пляшку вина?

Незважаючи на зоряне спорідненість, життя Миколи склалася трагічно. На початку 90-х він обзавівся сім’єю – став жити з жінкою і її сином від першого шлюбу. Одного разу співмешканка пішла з дому, попросивши чоловіка доглянути за дитиною. А коли повернулася, виявила малюка мертвим. Агєєв запевняв, що хлопчик послизнувся у ванній. Але в результаті слідства брата Распутіної визнали винним у вбивстві і засудили до десяти років ув’язнення в колонії суворого режиму.

Маша тоді намагалася йому допомогти, зверталася до високих чинів з проханням визволити недолугого родича з в’язниці, але нічого не вийшло. Тоді, судячи зі слів ЗМІ, брат образився на Машу, що вона йому не допомогла.

Уже через довгі роки на інтерв’ю Борису Корчевніковим в програмі “Доля людини ” Распутіна зізналася – після в’язниці її брат став більш смиренним, і у нього пропала гординя.

Микола Агєєв теж це визнав.

“Я нормальним став, Слава Богу “,

– підтверджував Микола.

Шокувало глядачів те, що за рік до закінчення терміну відбувся пересуд, де Миколи Агеєва виправдали.

Распутіна уточнила, що в біді брата ніколи не кидала, і завжди молилася за нього.

“І 9 років його люба сестра була поруч з ним. Ніколи я його не кидала “,

– підтвердила Маша.

Однак що ж насправді тоді сталося з дитиною, Маша Распутіна і її брат Микола Агєєв говорити категорично відмовилися. Послалися на те, що всі факти є в матеріалі судової справи. Зараз ворушити минуле ніхто не буде.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.