Чому зірці “Бальзаківського віку …” Аліці Смєховій за 53 роки жодного разу не пощастило в особистому житті?

Аліка Смєхова - багатогранна особистість, яка і співала, і писала книги, і планувала виходити на сцену грати в мюзиклі. Але найбільше у неї вийшло грати на камеру.

Величезну популярність їй принесла роль в серіалі “Бальзаківський вік або всі чоловіки сво … “. Однак крім серіалу у неї була всього одна радість – це її сини Артем і Макар. А ось в особистому житті з чоловіками у неї постійно були фіаско.

Перше кохання

Аліка Смєхова та перший чоловік Сергій
Аліка Смєхова та перший чоловік Сергій

Перше кохання, як і перший шлюб, відбулися у сміхової в студентські роки. Сімнадцятирічна студентка разом зі своїм коханим Сергієм зливових пішла під вінець.

Дружина зливових Аліка Смєхова мріяла про дітей, а її чоловік був категорично проти цього. У 1992 році пара розлучилася.

Чоловік-ассірієць і зрадник

Аліка Смєхова та другий чоловік - ассірієць і зрадник
Аліка Смєхова та другий чоловік – ассірієць і зрадник

Другим чоловіком Аліка Смєхова став ассірієць Георгій Беджамов. Він був досить багатим і займав високі посади – керував “Внешпромбанком “, “скляної виробничої групою “, Федерацією бобслею і скелетону РФ.

Головною причиною для розбрату було те, що чоловік хотів перетворити Аліку в традиційну східну дружину, але вона за своїм характером і способу життя не годилася в домогосподарки. Родичі чоловіка сміхової ставилися до неї вкрай негативно.

До того ж, через недовгий час після початку відносин Аліка дізналася про зради свого “благовірного “.

Бізнесмен-невдаха

У 1999 році в житті Аліка Смєхова з’явився якийсь Микола – бізнесмен, який підкорив серце самотньої актриси. Вони навіть скріпили свій союз вінчанням в церкві.

Менше, ніж через рік відносин, у них з’явився син

Аліка Смєхова
Аліка Смєхова

У молодят з’явився власний заміський будинок, куплений за кошти Аліки. Саме Смєхова фінансово забезпечувала сім’ю. Вона любила свого доброго і чуйного чоловіка, але заробляв Микола дуже мало. У нього було багато бізнес-ідей і починань, проте вони, як правило, були не дуже вдалими. Тому Микола жив на кошти зоряної дружини, а коли зрозумів, що так можна робити часто, зовсім переставав намагатися зайнятися чимось своїм і забезпечити сім’ю. Через це в їхній родині відбувалися сварки. Як результат – розставання.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.