А Галустян, виявляється, — не Михайло: справжні імена зірок шоу-бізу

Багато зірок придумують собі псевдоніми, щоб створити певний імідж і краще запам'ятатися фанатам. Але про деякі несправжні імена ви навіть не здогадуєтесь.

Діма Білан — Віктор Белан

Дима Билан
Діма Білан

Справжнє ім’я на псевдонім співак змінив за наполяганням продюсера Юрія Айзеншпіса. На його думку “Діма Білан ” запам’ятати набагато простіше, ніж справжнє ім’я хлопця. Коли до артиста прийшла слава, він змінив паспорт і став офіційним Дмитром Біланом, хоча деякі родичі все ще звуть його Віктором.

Віра Брежнєва Віра Галушко

Вера Брежнева
Віра Брежнєва

Справжнє прізвище співачки — досить поширене в Україні. Тому продюсери “ВІА ГРИ” вирішили виділити Віру серед інших і запропонували стати Брежнєвою. Вибір прізвища був невипадковим — артистка є землячкою Леоніда Ілліча.

Михайло Галустян — Ншан Галустян

Михаил Галустян
Михайло Галустян

Батьки назвали Галустяна в честь його діда по батьківській лінії Ншан. Пізніше гуморист вирішив змінити ім’я на більш звичне для російського глядача — Михайло.

Маша Распутіна — Алла Агєєва

Маша Распутина
Маша Распутіна

Підібрати псевдонім артистці порадив її перший чоловік ще на початку творчого шляху. Свій вибір вона зупинила на ім’я Маша, так як вважає його одним з найкрасивіших традиційних російських імен. А прізвище підібрала спеціально “скандальне” для підтримки провокаційного образу.

Валерія — Алла Перфільева

Валерия
Валерія

На зміну псевдоніма цієї співачки вплинуло кілька факторів. Коли вона готувала англомовний альбом, то виникла проблема: ім’я Алла для європейського слухача було співзвучним зі словом “Аллах”. Та й на російській естраді одна Алла вже була — Пугачова. А ось Валерій не було. До речі, саме так мама хотіла назвати артистку, але передумала.

Ірина Аллегрова — Інеса Климчук

Ирина Аллегрова
Ірина Аллегрова

При народженні майбутню “шалені імператрицю” назвали Інессой. Але на початку шляху підкорення великої сцени вона сама вирішила стати Іриною — змінити ім’я на більш просте. Як прізвище вона взяла псевдонім батька, під яким він виступав в опереті — Аллегров.

Аркадій Укупник — Аркадій Окупник

Аркадій Укупник
Аркадій Укупник

Аркадій сам прийшов до висновку, що першу літеру прізвища краще замінити. Шляхом підбору зупинився на букві “у”: йому більше сподобалося, як звучить прізвище в цьому варіанті.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.