Наталя Могилевська розповіла, скільки важить і чому планує схуднути

Співачка і музичний продюсер Наталя Могилевська бере участь в марафоні схуднення.

Згідно з його умовами, до 26 червня артистка повинна позбутися 4 кілограмів, або буде змушена виконати умови спору – відрізати волосся. 3 червня перед всією аудиторією Інстаграм-профілю зірка стала на ваги, щоб зафіксувати стартова вага. Він був на рівні 76,6 кг. Зірка відзначила, що напередодні наїлася цукерок “як в останній раз”, тому даний показник на цілий кілограм більше її звичного ваги.

Тепер Наталя Могилевська кілька тижнів буде харчуватися по спеціально складеному раціону від тренера і дієтолога Аніти Луценко. А результати будуть відомі в кінці червня.

Нагадаємо, що Наталя Могилевська напередодні за допомогою програми Фотошоп зробила себе “лисою “, щоб уявити, як же вона буде виглядати, якщо не схудне.

Результат вразив не тільки шанувальників Наталі в Інстаграмме, а й саму артистку. Вона сподівається, що до таких радикальних заходів вдаватися не доведеться і вона все таки зможе позбудеться зайвих кг.

Також артистка розповіла, що до свого дня народження, який буде на початку серпня, вона хотіла б влізти в свою улюблену сукню, яке поки що висить у шафі, тому що не підходить за розміром. Тому мотивація схуднути у Могилевської дійсно серйозна і обгрунтована.

Відзначимо, Наталія Олексіївна Могилевська – 45-річна українська співачка, автор пісень, композитор, актриса і телеведуча, продюсер. Народна артистка України. За її плечима багато крутих і рейтингових проектів, в числі яких тренерське крісло в шоу “Голос країни “. Зараз Могилевська продовжує активно виступати.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.