Усі жінки мріють: Потап, Борисюк та інші зразкові чоловіки українського шоу бізнесу

Зберегти сім'ю зразковою дуже важко, особливо після майже півторарічного карантину.

Однак в цій статті ми розповімо про людей, які гордо несуть титул глави сімейства.

Потап

Потап і Настя
Потап і Настя

У нього сім’я поки невелика – він і дружина Настя. Але після того, як у його коханої жінки помер тато, саме Олексій Потапенко став тією людиною, який виводив з депресії Настю і її маму Лидочку.

Володимир Остапчук

Володимир Остапчук та його дружина Крістіна Остапчук (Гірник)
Володимир Остапчук та його дружина Крістіна Остапчук

Все в біографії телеведучого зараз було б ідеально, якби не скандал при розлученні з першою дружиною Оленою Войченко. А дивлячись зараз на відносини Володимира і його дружини Христини Горняк можна сміливо сказати – люди змінюються. Так і Володимир став ніжним, чуйним.

Віталій Борисюк

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Актор з величезним стажем на театральній сцені нещодавно відсвяткував зі своєю дружиною Ольгою Сумською срібне весілля. На честь цієї знакової події закохані знову пішли під вінець. На їх другий весіллі гуляв весь український бомонд.

Андрій Федінчік

Четверта весілля Наталки Денисенко та Андрія Федінчіка
Четверта весілля Наталки Денисенко та Андрія Федінчіка

Актор українських серіалів одружений чотири роки. Його дружина Наталка Денисенко кожен день розповідає в своєму Інстаграм-акаунті, як вона щаслива. І щаслива не тільки вдалому і міцному шлюбу, а й тому, що у них є спільна дитина, названий на честь тата – Андрій. До слова, в сім’ї Наталії та Андрія є чудова традиція – щороку в річницю свого весілля вони грають церемонію одруження знову. У 2021 році їх четвертий свято відбулося на яхті під час відпустки.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.