“Не було грошей навіть на таксі”: Ольга Фреймут розповіла, як жила в бідності

Телеведуча Ольга Фреймут - сьогодні одна з найбільш обговорюваних особистостей. Однак у неї далеко не така ідеальна життя, як багато хто собі уявляє.

Нині багатодітна мати і заможна особистість згадує, як після народження старшої дочки Злати в її житті настав дуже складний період. Ольга каже – не побажає такого нікому.

“Коли у мене була тільки Злата, це було інше материнство, ти одна з дитиною. Дитина хворіє – це на твоїй відповідальності. Не маєш можливості заплатити за садок (бо ми жили дуже бідно), в який ти хочеш – це твоя відповідальність “,

– розповіла телеведуча Ольга Фреймут.

Саме тому артистка радить своїм прихильницям і шанувальникам виходити заміж і народжувати дітей в усвідомленому віці і в усвідомленому стані. Тому що якщо ви поруч з тими людьми, які вас люблять, вони обов’язково допоможуть в скрутну хвилину.

Такою людиною, в якому Ольга знайшла довіру і підтримку, став її нинішній чоловік Володимир Локотко

Володимир Локотко і Ольга Фреймут
Володимир Локотко і Ольга Фреймут

“Якщо чесно – мені пощастило з родиною, тому що мій чоловік набагато більш відповідальний батько, ніж я мама. Всю нашу сім’ю він взяв під своє крило “, – розповідає Ольга в своєму інтерв’ю телеканалу 1 + 1 про свого чоловіка.

До слова, тепер Ольга Фреймут – багатодітна мати. На жаль, її вже не так часто можна зустріти на ТБ-проектах, але вона зовсім не шкодує. Вважає, що етап “ревізора ” в її житті вже пройдено. Тепер вона реалізує себе як письменниця, іноді випускає міні-відео про етикет, говорить про це просто і з гумором. А публіка її не забуває.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.