Прогавила: як зараз живе перша дружина Ігоря Крутого, яка не вірила і не підтримала чоловіка?

Важко повірити, що композитор Ігор Крутой колись жив в бідності, і у нього не було грошей навіть на елементарне - їжу.

В ті часи, коли Ігор Крутой був звичайним і нікому не відомим піаністом, у нього була дружина. Зазвичай дружина – це маяк, який направляє на шлях, коли навколо темрява. Але в даному шлюбі дружина Крутого була радше демотиватором.
Зараз, коли Ігор вже складається в щасливому шлюбі, складно повірити, що його колись кохана жінка твердила йому про те, що він невдаха.

Історія першого кохання композитора Ігоря Крутого

Звали дівчину Олена. У 1979 році в тодішньому Ленінграді палкий Ігор зустрів жіночну Олену, і спалахнули почуття.

Ігор Крутой і його перша дружина Олена
Ігор Крутой і його перша дружина Олена

Складно повірити, але впевнений в собі і своїх рішеннях чоловік вже на третьому побаченні зробив обраниці пропозицію, на що вона відповіла ствердно. Хоча, як пізніше виявиться, перспектив в свого майбутнього чоловіка зовсім не бачила.

Батьки Крутого не оцінили вибір сина – були проти такої невістки з кількох причин

Його сім’я була інтелігентною, а поведінка дівчини не відповідало їх ідеалам: вона курила, зухвало поводилася і не соромилася в виразах.

Відносини почалися сумбурно, також розвивалися, і також закінчилися. У Олени та Ігоря були побутові проблеми – жили в маленькій квартирі, в якій завжди було холодно, а до того ж Ігор тоді не працював, а лише зрідка виступав на концертах, за які або не платили, або платили копійки.

До слова, саме Олена вселяла йому весь час думка, що він займається не тим, що музика не принесе йому багато грошей, і взагалі – що він не талановитий.

Будучи на третьому місяці вагітності, Олена прийняла рішення розлучитися з Ігорем. Після цього йому довелося з’їхати і жити у друзів, так як в той час він заробляв зовсім мало, що навіть не було грошей на їжу.

Зараз Ігор Крутой – талановитий композитор, з яким мріє співпрацювати кожен музикант

Ігор Крутой і його перша дружина Олена, а також їх спільний син
Ігор Крутой і його перша дружина Олена, а також їх спільний син

А ще – зразковий сім’янин і люблячий чоловік.

А ось його колишня обраниця Олена тепер може лише припускати, яке життя могла б її чекати зараз замість наявної, повіривши вона тоді в сили Ігоря.

Схожі статті

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.