Новий коханий Аліни Гросу оприлюднив відео їх поцілунку і публічно зізнався в любові

Новий коханий Аліни Гросу актор Роман Полянський зворушливо привітав співачку з днем народження.

Сьогодні, 8 червня, українська співачка і актриса Аліна Гросу святкує свій 26-й день народження. Артистка приймає поздоровлення від близьких людей і колег. Її новий коханий актор Роман Полянський теж привітав Аліну з днем народження.

Чоловік оприлюднив в Instagram Stories коротке відео, на якому знято його поцілунок з Аліною.

Скріншот Інстаграм-сторіз Романа Полянського
Скріншот Інстаграм-сторіз Романа Полянського

“З днем народження, моя любов”, – написав Роман Полянський.

Варто відзначити, що Аліна Гросу і Роман Полянський довгий час не афішували свої стосунки. Не так давно в інтерв’ю Каті Осадчій Аліна Гросу зізналася, що вони дійсно пара. Артистка зізналася, що Роман допоміг їй пережити розставання з колишнім чоловіком Олександром Комкова.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Нагадаємо, Аліна Гросу вийшла заміж в 2019 році за російського бізнесмена Олександра Комкова. Вони влаштували грандіозне весілля в Італії, на яке витратили близько 100 тисяч євро. За вечір Аліна змінила 4 сукні, а на торжестві побував практично весь український шоу-бізнес. Однак грандіозне святкування не стало запорукою щасливого шлюбу. Молодята прожили разом всього кілька місяців і подали на розлучення. За словами Аліни, Олександр знайшов собі нову пасію, яка старше і багатше за Гросу.

Про те, як змінилася Аліна Гросу за 20 років на сцені дивіться в наступному видно:

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?