Максим Галкін розповів, що його дратує в Аллі Пугачовій

Алла і Максим - найпопулярніша пара Росії. За їхніми відносинами стежать мільйони людей з цікавістю: спостерігають за побутом, взаємовідносинами, вихованням дітей.

Публіці також дуже цікаво, як вибудовуються відносини у пари зірок з такою колосальною різницею. Максим розповідав, що вони з Аллою Борисівною живуть душа в душу, іноді у них є дрібні розмови на підвищених тонах, але це швидко проходить, адже вони намагаються транслювати своїм дітям любов і доброту. Нещодавно у Галкіна запитали, чи є щось, що дратує його в коханої.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

“Мене в ній не дратує ні-чо-го. Тим більше що, знаєте, через багато років буває, що люди втомлюються один від одного. У мене все навпаки. Просто вона-мій чоловік. З нею я зрозумів саму банальну, тривіальну істину, що люди поділені на половини. Ось я знайшов свою половину. Ну, не співпали за часом, за віком. Але половина-все одно половина. Мені подобається все: як вона дивиться, сидить, співає, мовчить, як вона думає, як готує. І ще дещо, про що не прийнято говорити “,

– як пише Інстаграм-аккаунт Star Album, це розповів пародист Максим Галкін про дружину Аллу Пугачову.

Максим Галкін
Максим Галкін

Нагадаємо, вже багато років Алла Борисівна і Максим Галкін живуть душа в душу. У них є чарівні двійнята Ліза і Гаррі, які кожен день радують батьків своїми починаннями.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

До слова, після укладення шлюбу з Максимом Алла теж помітно помолодшала – вона схудла, стала більш стильно одягатися, і навіть без косметики виглядає зовсім не як жінка, якій за паспортом пішов восьмий десяток.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.