Дочка Ані Лорак святкує 10-й день народження: артистка зворушливо привітала Соню і показала дитячі фото

Сьогодні, 9 червня, єдина дочка співачки Ані Лорак Софія святкує свій 10-й день народження.

З самого ранку артистка опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм колаж з дитячих фотографій Софії, а також написала ніжні вітальні слова.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак
Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак

“З днем народження, моя любов”, – написала Ані Лорак.

Батько дівчинки Мурат Налчаджиоглу на своїй сторінці в Інстаграм теж оприлюднив зворушливе відео з донькою. Пізніше цей ролик опублікувала на своїй офіційній сторінці сама іменинниця.

Варто відзначити, що за тиждень до дня народження Софії Мурат Налчаджиоглу приїхав з Києва в Москву до доньки і кожен день з нею проводить.

Що відомо про дочку Ані Лорак Софію?

Софія Налчаджиоглу – єдина дочка Ані Лорак. Дівчинка народилася в 2011 р і носить прізвище свого батька. Ім’я дочки вибрав батько. Хрещеним батьком Соні є близькі один Ані Лорак Філіп Кіркоров.

Ані Лорак з донькою
Ані Лорак з донькою

В цьому році Соня закінчила третій клас Павлівської гімназії, яка знаходиться в Підмосков’ї. Цей навчальний заклад вважається елітним. Рік навчання там коштує 40 тис. Доларів. У навчальному закладі роблять акцент на вивченні економіки і іноземних мов.

Ані Лорак з дочкою
Ані Лорак з дочкою

Відомо, що дівчинка добре вчиться в школі. Вона Вільно говорить по-російськи, по-українськи, успішно вивчає англійську та турецьку. Софія знаходить час займатися хореографією, вокалом, любить теніс і живить велику пристрасть до акторської майстерності.

Ані Лорак з донькою
Ані Лорак з донькою

Дівчинка вже не один раз виходила на велику сцену разом з мамою і дивувала публіку своїми хорошими вокальними даними.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.