Хто вона – перша і остання любов телеведучого Івана Урганта? (Відео)

Іван Ургант - відомий телеведучий, гуморист, особисте життя якого цікавить публіку.

Свою дружину він називає – моя перша і остання любов, незважаючи на те, що це вже його друга дружина.

Як виявилося, Іван і Наталя, а саме так звуть його дружину, вчилися разом в гімназії. Однак потім життя розвело їх

Доля знову звела їх разом тільки в 2006 році. На той час Ургант вже перебрався в Москву, став знаменитим, а в рідній Санкт-Петербург навідувався рідко. Але саме під час одного з таких повернень, вони зустрілися – і не захотіли більше розлучатися.

Далі все розвивалося стрімко. Наталія кинула Пітер і поїхала з Ургантом в Москву.

Іван Ургант і його дружина
Іван Ургант і його дружина

Любляча пара таємно одружилася після довгих років спільного життя. Еріка, одна з двох дочок Наталі від першого шлюбу, залишилася жити з мамою і новим татом.

15 травня 2008 року біля них народився перший спільний дитина, дочка Ніна, яка отримала ім’я на честь бабусі Івана. Сім років по тому, 21 вересня 2015 року, на світ з’явилася Валерія Ургант.

Як пише сайт Вікіпедія, Наталя Автанділовна Кикнадзе – росіянка грузинського походження, відома як дружина Івана Урганта. Біографія Наталії, на жаль, не настільки докладна, як її чоловіка, так як жінка не веде публічне життя.

Відомо, що всього у неї четверо дітей, троє з яких – від Івана. Їй на даний момент 43 роки.

Навіть після весілля з Іваном вона зберігає позицію байдужості до популярності і не прагнути вигідно виділитися на тлі свого чоловіка.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.