Про них мріють жінки: Винник, Остапчук, Боклан та інші красиві чоловіки українського шоу-бізнесу

В українському шоу-бізнесі багато прекрасних жінок. Але ще більше неймовірно красивих чоловіків, яких люблять не тільки шанувальники з України, а й з-за кордону.

У цій статті ми розповімо про найцікавіші і харизматичних українських символах мужності і краси.

Олег Винник

Брутальний Олег Винник в обтягуючих джинсах запалив на концерті в Дніпрі
Брутальний Олег Винник в обтягуючих джинсах запалив на концерті в Дніпрі

Безсумнівно, цей український красавчик – герой казки кожної жінки. Його образ брутального холостяка, легка західна неголеність, обтягуючі джинси і неймовірна чоловіча енергія – запорука того, що на його концерти навіть в маленьких містах збирається натовп шанувальників і шанувальниць.

Володимир Остапчук

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук

Незважаючи на те, що цей молодий красень одружений вже вдруге, кожна його прихильниця мріє опинитися хоча б поруч з ним на фото. І така популярність цілком з’ясовна – молодий, балакучий, креативний, талановитий. Ще й почуття гумору є.

Стас Боклан

Стас Боклан
Стас Боклан

Станіслав Боклан – протилежність Остапчука в плані цільової аудиторії. Йому 61 рік, але він ще покаже молодому поколінню всю свою силу і чоловічу енергію. Харизматичний, артистичний і галантний – ось як можна його описати. І працюючи в парі з молодими дівчатами, свої “чакри ” Стас Боклан не боїться розкривати.

Віталій Козловський

Віталій Козловський
Віталій Козловський

Цього виконавця відносять до рядів завидних красенів ще з початку нульових, коли він виходив на сцену з довгим волоссям і попсовими піснями. Зараз він дуже змінився, але магія, яка притягує жінок, нікуди не зникла.

Влад Яма

Влад Яма
Влад Яма

Одружений лисий хореограф – мрія дівчат. Особливо тих, хто танцює або хоче навчитися танцювати. Він галантний, завжди вміє тримати себе на публіку, а ще – не скупитися на компліменти і володіє шикарною чарівною усмішкою. Яма – той, про кого мріє кожна.

А хто з представників шоу-бізнесу – ваш особистий кумир? Кого ви вважаєте найкрасивішим?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.