Що про Жанну Фріске після її смерті говорила її краща подруга Ольга Орлова? (Відео)

Співачки Жанни Фріске Герасимчука 15 червня 2015 року. Діагноз - гліобластоми. Її намагалися вилікувати в найдорожчих і сучасних клініках світу, проте все це не принесло результату.

Вже після її смерті найкраща подружка Жанни, співачка і телеведуча Ольга Орлова давала інтерв’ю. У цій статті ми розповімо в цитатах про що повідала Ольга Орлова.

Також в кінці статті дивіться наше повне відео про те, чому не стало Жанни і як її рідні живуть зараз, через шість років після втрати близької людини.

Музична група “Блестящие” була доленосною для Жанни Фріске не тільки в плані творчого зростання, але і в контексті особистого життя – там зірка зустріла Ольгу Орлову

Жанна Фріске та Ольга Орлова
Жанна Фріске та Ольга Орлова

Їх дружба не закінчилася навіть після того, як Орлову вигнали з групи за те, що вона завагітніла. Ольга Була з Жанною до кінця.

Ось як зірка естради дізналася про свій діагноз за версією кращої подруги, співачки, актриси і телеведучої Ольги Орлової.

“Їй стало погано, у неї заболіла голова і вона втратила свідомість. Пішла перевіритися, і ось виявили “

Це було через пару місяців після народження сина Платона. Тому багато хто пов’язував розвиток пухлини саме з пізніми пологами.

Пухлина була неоперабельний, і, можна сказати, пішов зворотний відлік її життя. Довгий час рідні і близькі відмовлялися визнавати, що їх Жанна хвора, проте в січні 2014 офіційно підтвердили цю інформацію. Подруга Жанни Ольга Орлова зізналася – заява про хворобу зробити довелося, тому що ходили дивні чутки і різні версії.

Жанна Фріске
Жанна Фріске

“Уже поповзли чутки, і довелося вже зробити цю заяву, тому що ситуація загострюється “

Грошей на лікування потрібно було багато, але навіть з огляду на стан співачки, суми були непідйомні.

Фріске проходила лікування в кращих клініках світу, в тому числі в США, Німеччині, країнах Балтії та Китаї, де лікарям вдалося досягти тривалої ремісії. У певний момент лікарі прийшли до висновку, що життя Фріске більше ніщо не загрожує. У жовтні 2014 року його повернулася в Москву. Тоді співачка звичайно ж зустрілася зі своєю подругою Ольгою Орловою. Вона каже, що у них були секретні закладу, про яких не знали шанувальники, і вони ходили туди відпочивати.

“І ми ходили навіть в ресторанчики “

На могилі Жанни Фріске помітили дивні речі
На могилі Жанни Фріске помітили дивні речі

Після довгої паузи через закордонного лікування онкохворої артистки, Ольга була шокована побаченим – Жанна дуже змінилася і зовні, і внутрішньо. Як розповіла пізніше в інтерв’ю Борису Корчевніковим пізніше Орлова – виконавиця хіта “Десь влітку ” була дуже ослаблена, що довело її подругу до сліз.

“Я сказала, що я страшенно хочу в туалет, пішла туди і мала 5 хвилин особистого простору, які мені були необхідні після побаченого ”

Однак Орлова набралася сил, і на протязі всієї боротьби з раком була поруч. Хоча, як пізніше зізналася подруга померлої зірки, не завжди була можливість бути поруч, адже чоловік Жанни Дмитро Шепелєв був проти їхнього спілкування з подругою.

Украдене щастя. 6 років після смерті Жанни Фріске: Суди, скандали, чутки і весілля Шепелёва

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.