Біографія Михайла Павлика і його перше фото: щасливі батьки насолоджуються першими днями життя

Катерина Репяхова 15 червня народила свого первістка - хлопчика назвали Михайло. Так запропонувала Катя, а Віктору Павлику ця ідея сподобалася.

Щоб уже в перші дні життя написали біографію, не потрібно бути якимось особливим. Досить народитися в сім’ї артиста, про який всі активно говорять. У даній статті ми розповімо про все, що відомо про Михайла Павлика.

Народила Катерина Репяхова 15 червня о 2:40 ночі

Про це сама концертний директор Віктора Павлика повідомила в Інстаграм-акаунті.

Як пізніше розповіла Катя в “історіях”, народжувати було боляче, проте вона дуже чекала поява на світ своєї дитини, тому прийняла цей біль з величезною радістю і очікуванням.
Тим більше, поруч був коханий чоловік. У пологовому будинку Адоніс в Києві вони оплатили собі подвійну палату, щоб чоловік міг жити поряд з Катею. Туди ж включено і харчування.

Фото Михайла Павлика

Особи зіркові батьки вирішили не показувати. Однак з крестинами Катя не пов’язує це. Каже, що поки хоче сама насолодитися своєю дитиною, тому не хоче показувати його всьому світу.

Релігія сина Віктора Павлика

Незважаючи на те, що Катерина Репяхова – НЕ християнка, вона все ж погодилася хрестити сина в церкві біля пологового будинку Адоніс, де народився малюк. Це була умова або, швидше за сказати, наполягання Віктора Павлика. Адже він чоловік старшого покоління, коли віру вибирати було не прийнято – хрестили всіх дітей.

Катерина Репяхова розповіла, що після пологів у неї проявилася стара хвороба

Раніше довгі роки Катя боролася з циститом. Вона регулярно робила вакцини, щоб проблема не поверталася, однак під час вагітності вводити цей препарат не можна було, тому від одного планового курсу лікування Репяховой довелося відмовитися.

Організм віддав всі свої сили на збереження вагітності, тому відразу ж після пологів з’явилися “болячки “, які лікарі змогли вчасно усунути.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.