Співачка Макsим впала в кому: в чому причина і що лікарі кажуть про її самопочуття? Остання інформація (Відео)

Російську співачку Марину Абросимова, відому під псевдонімом МакSим, підключили до апарату штучної вентиляції легенів і ввели у штучну кому.

МакSим – російська співачка, автор пісень, композитор і музичний продюсер. Справжнє ім’я – Марина Абросимова. Народилася 10 жовтня 1983 року в Казані.

Максим то з’являлася на сцені з гастролями і новими піснями, то пропадала. У 2019 сталася трагедія, яка змінила її життя. Співачка потрапила в аварію, після якої довгий час реабілітувалася.

Це сталося в квітні 2019 року. Як розповіла представник артистки Маргарита Соколова, нібито, Максим поспішала в аеропорт, була слизька дорога, і на швидкості пробило колесо, внаслідок чого машину артистки занесло, і вони врізалися в бордюр.

В результаті 35-річна МакSим отримала множинні травми. На щастя, не загрожують життю співачки – важливі органи не зачеплені. Але на реабілітацію потрібен час, і раніше заплановані концерти довелося перенести.

Уже через майже рік після ДТП, в 2020-му, артистка зізналася, що на тлі цього навіть з’явилася залежність від спиртного, що ще раз завдало удару по її організму.

кома співачки

МакSим тоді і зараз
МакSим тоді і зараз

Зараз у Максим знову серйозні проблеми зі здоров’ям. Вона потрапила в реанімацію, її поклали під апарат штучної вентиляції легенів. Близько переживають – чи зможе вона вибратися і знову повернутися до нормального життя.

19 червня 2021 року стало відомо, що російську співачку Марину Абросимова, відому під псевдонімом МакSим, підключили до апарату штучної вентиляції легенів і ввели у штучну кому. Про це агентству повідомила представниця артистки Маргарита Соколова.

Співачка Макsим впала в кому: в чому причина і що лікарі говорять про її самопочутті?

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.