Сором втратила: українська телеведуча Соломія Вітвіцька після розлучення з чоловіком дивує одкровеннями

Публіка не втомлюється обговорювати те, що після розлучення з Владом Кочатковим телеведуча Соломія Вітвіцька стала дозволяти собі трохи більше, ніж раніше.

Зокрема, на її фотографіях все частіше можна зустріти бюст крупним планом, яким вона впевнено красується для шанувальників. Що це – такий спеціальний хід, щоб швидше знайти собі нового чоловіка? Або просто бажання показати світу свою природну красу?

Як би там не було, Соломія Вітвіцька дійсно відноситься до однієї з найкрасивіших телеведучих в Україні. Це підтверджують її фотосесії, результатами яких зірка ділиться мало не кожен день у своєму Інстаграм-профілі.

Наприклад, недавно вона виклала фото особи і декольте крупним планом, зроблені на тлі моря. Там телеведуча позує в чорній сукні в білий горошок, і в сонцезахисних окулярах.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Ніжна посмішка Соломії підкреслює її образ, надає шарму і жіночності.

Нагадаємо, раніше Соломія Вітвіцька прокоментувала свої наряди з надто відкритими декольте і назвала невдалий образ. Крім того, ведуча розповіла, з якими труднощами зіткнулася під час відпочинку в Грузії.

За профілем в Інстаграм стежать безліч шанувальників, тому Вітвіцька намагається публікувати кращі кадри, практично не коригуючи їх за допомогою фотошопу або фоторедактора.

Зараз Соломія Вітвіцька офіційно самотня. Вона розлучилася півроку тому після більш ніж восьми років шлюбу. Чи планує вона зараз будувати відносини, і коли знову захоче сім’ю – дівчина поки не розповідає. Однак по її Інстаграму видно – життя дійсно кипить яскравими фарбами.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.