Творчість не заборониш: Філіп Кіркоров прокоментував своє занесення в український “чорний список”

Як відомо 24 червня поп-короля з Росії Філіпа Кіркорова включили в список осіб, що загрожують нацбезпеці України.

Заборона на те, щоб Філіпа Кіркорова показували по телевізору, відтворювали його пісні і давали його коментарі, наклала Служба безпеки України.

Сам король російської естради, схоже, зовсім незадоволений таким рішенням

Він відразу ж прокоментував цю ситуацію, і каже, що творчість не варто змішувати з політикою. Мовляв, він спокійно співає українські пісні, виступає з українськими артистами, і зовсім не вважає, що його культура для кого-то може бути небезпечною.

“Мені шкода мільйони шанувальників. А я продовжую і буду любити Україну. Я сподіваюся, у нас спільне майбутнє. А в моєму будинку звучали і завжди будуть звучати українські пісні, гостювали і гостюватимуть українські гості “,

– розповів Філіп Бедросович у своєму відеозверненні.

Кіркорова включили в перелік за запитом Служби безпеки України (СБУ), відзначається в повідомленні. Відповідний лист СБУ направила до міністерства 11 червня. Причини такого рішення не уточнюються. Співак став 201-м людиною, включеним в перелік. У квітні 2021 року в чорному списку опинився, зокрема, відомий репер Алішер Валєєв, відомий як Моргенштерн.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Відзначимо, Філіп Бедросович Кіркоров – радянський і російський естрадний співак, актор, композитор, музичний продюсер; народний артист РФ, народний артист України, народний артист Молдови.

Хто справжня мати дітей Філіпа Кіркорова: Алла Пугачова, Ані Лорак або Наталя Єфремова?

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.