Скандал зі старшою донькою Танею Плаксіною і усиновлення в 65 років: що приховувала Люба Успенська? (Відео)

У 2020 році були події, які ще більш серйозно вдарили по психіці і життя Любові Успенської, ніж розлучення. Це конфлікти з її єдиною донькою Тетяною.

Відомо, що до цього у матері і дочки були дуже зворушливі і ніжні відносини, проте в певний момент все зіпсувалося.

Тетяна з’явилася в ефірі програми “Зірки зійшлися” зі звинуваченнями матері в жорстокості і тиску

Тетяна Плаксина
Тетяна Плаксина

Трохи пізніше дівчина звинуватила в події продюсерів НТВ, які нібито змусили її обмовляти на матір в прямому ефірі, утримуючи її на студії в якості заручниці і чинячи психологічний вплив.

За словами Успенської, побачивши передачу, вона втратила свідомість, після чого, зібравшись з силами, пояснила, що у дочки після трапилася з нею в 2018 році трагедії почалися психологічні проблеми, і все сказане їй журналістами – за її словами, суцільна брехня.

Під трагедією мається на увазі те, що в 2018 році Тетяна Плаксина під час відпустки впала з велосипеда, розбила щелепу і їй довелося пережити багато операцій. Люба вважає, саме вони завдали відбиток на психологічний стан дівчинки, і з тих пір між матір’ю і дочкою почалися конфлікти.

Після скандального ток-шоу Плаксина поїхала в США, де жила якийсь час, а потім вибачилася перед матір’ю. Вона навіть викладала фотографії, які демонструють нетипові відносини матері і дочки – де вони цілуються в губи. Через подібні знімків Плаксина нарвалася на критику передплатників.

Любов Успенська і Тетяна Плаксина
Любов Успенська і Тетяна Плаксина

Незважаючи на всі життєві перипетії, які, в більшості своїй залишаються за кадром, співачка шансону не втрачає бадьорості духу.

Любов Успенська любить надягати нескромні вбрання
Любов Успенська

Важливою подією в житті Успенської в 2020 році стало те, що вона в 65 років стала мамою. Ні, дітей вона не народжувала. Актриса всиновила хлопчика і в особистому мікроблозі в Instagram вона опублікувала відео зустрічі з ним.

Шанувальники побоювалися, що на тлі скандалів зі старшою дочкою буде страждати і маленький прийомна дитина, але ось пройшов вже майже рік, і Люба, судячи з усього, абсолютно щаслива.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.