Коли Галині Сергіївні з “Татусевих дочок” народжувати? Ліза Арзамасова назвала дати декрету (Відео)

Вагітна актриса серіалу "Татусеві дочки" обмовилася, коли їй народжувати. І уточнила, що навіть в зв'язку з поповненням в сім'ї не планує надовго залишати сферу своєї роботи.

26-річна актриса Єлизавета Арзамасова, яка вагітна від 47-річного фігуриста Іллі Авербуха заявила, що планує піти в декрет всього на три місяці.

У пари скоро народиться хлопчик

Єлизавета Арзамасова налякала постарілим видом
Єлизавета Арзамасова налякала постарілим видом

Актриса не стала приховувати свою вагітність від публіки і до сих пір продовжує працювати – зніматися в кіно і виходити на сцену в спектаклях.

Костюмери і стилісти витрачають величезні сили на те, щоб адаптувати костюми до нової фігурі артистки, і зробити так, щоб живіт не кидався в очі.

Єлизавета Арзамасова вийшла на сцену вагітна
Єлизавета Арзамасова вийшла на сцену вагітна

Маленький декрет – всього три місяці

“Я йду в декретну відпустку рівно на три місяці – червень, липень, серпень. А у вересні у мене вже починаються спектаклі … Треба сказати, що у мене ще в червні є спектаклі, які я вже в такому округленому стані буду грати , але там просто матеріал дозволяє … Поки мені вдається, ніяких жертв. але це я зараз так говорю, у мене багато планів у вересні і жовтні – не знаю, як піде. у мене тільки перший досвід, не буду фантазувати “,

– зазначила актриса.

Нагадаємо, актриса Єлизавета Арзамасова прославилася завдяки ролі заучки Галини Сергіївни в серіалі “Татусеві дочки “. Серіал виходив аж до 2013 року.

Всього творці показали 20 сезонів, причому публіка з цікавістю спостерігала як за першим, так і за останнім.

З тих пір на дівчину впав запаморочливий успіх, як і на її “сестер ” по знімальному майданчику.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.