Видавець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв порівняв своє перше і друге батьківство

Як відомо, навесні цього року шоумен і телеведучий Дмитро Шепелєв вдруге став батьком. Щастя подарувала йому нинішня дружина Катя Тулупова.

Через п’ять років після смерті дружини Жанни Фріске Шепелєв зважився жити далі. Від знайшов в собі сили виховувати сина і влаштовувати своє особисте життя. Він познайомився з дизайнером Катериною Тулупової, коли призводить сина в садок. Туди дівчина привела свою дитину.

Пізніше з’ясувалося, що вона теж самотня, і Дмитро вирішив не втрачати ні хвилини.

Потім він заявив – в його серці знову живе любов. Справжнім здивуванням для фанатів стало поповнення в молодій сім’ї – тепер син Жанни і Дмитра Платон – не єдиний дитина. У нього з’явився братик.

Через кілька місяців після народження другого сина Дмитро Шепелєв порівняв своє перше і друге батьківства

Дмитро Шепелєв з новонародженим сином Тихоном
Дмитро Шепелєв з новонародженим сином Тихоном

В особистому блозі шоумен зізнався, що по-різному сприймає свої два батьківства.

“Вдруге якось спокійніше, впевненіше і простіше чи що, не так хвилююче “,

– відверто Дмитро.

Слід зазначити, що дитина народилася в березні 2021 року. Назвали хлопчика Тихон Шепелєв.

Дмитро також поділився, що він багато часу приділяє побутовим моментів по догляду за дитиною, яка не вішаючи все на свою дружину, адже розуміє наскільки їй важко.

“І ось я стою біля коритця, в яке його поклали, тримаю його ручку, а медичні сестри крутять його, крутять. І мені все здається, що вони роблять це дуже різко, навіть грубо. Мені не подобається те, що вони роблять, мені здається, що вони роблять йому неприємно, і мене це дуже злить “,

– висловлюється шоумен і телеведучий, а також колишній чоловік співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.