Ксенія Мішина та Олександр Еллерт зробили однакові татуювання, щоб скріпити свою любов

Учасниця шоу "Холостячка" і переможець цього проекту Олександр Еллерт вирішили скріпити свою любов. Вони зробили однакові татуювання.

Разом пара офіційно складається у відносинах з осені минулого року, коли і відбувся фінал шоу на телеканалі СТБ. Довгий час вони запевняли – готуються до весілля, а також їдуть в медовий місяць. Спочатку весілля планували на 2021 рік, імовірно на літо.

Але недавно Еллерт заявив – одруження переноситься на наступний рік. Причину не пояснював. Можливо, що це пов’язано з їх розставанням, яке було навесні.

Тоді кілька тижнів публіка обговорювала те, що Олександр і Ксенія Мішина довго не з’являлися разом на публіці, не публікували один одного в Інстаграме. Але потім пара порушила мовчання, відповівши, що у них все було нормально.

Зараз Олександр Еллерт і Ксенія Мішина вирішили скріпити свої стосунки і більше не розлучатися

В знак любові і вірності вони зробили однакові татуювання ззаду на нозі.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт зробили однакові тату
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт зробили однакові тату

Відзначимо, публіка вважає Ксенію Мішин та Олександра Еллерт дуже гарною парою. Вони для багатьох є прикладом, а також джерелом світлих теплих почуттів, романтики і взаємності.

Правда, є і частина публіки, яка критикує їх, і каже, що їх відносини триватимуть недовго. А вони не звертають увагу на цей негатив, і просто живуть собі на втіху.

Відзначимо у кожного з нинішніх партнерів вже є за плечима один невдалий шлюб. У Ксюши від першого шлюбу є син Платон, а у Саші – дочка Еля. Вони всім сімейством в компанії чотирьох людей їздили на відпочинок, і, як виявилося, дуже добре подружилися.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.