19 років немає з нами: чому не стало Михайла Круга, хто і чому його замовив, як живе Ірина Круг? (Відео)

1 липня 2021 року - 19 років, як не стало короля шансону Михайла Круга. Навіть зараз, через майже два десятка років історія його трагічний загибелі покрита таємницею.

Хто таємно пробрався в його будинок і з якою метою? Пограбувати або напасти на сім’ю, поки ті спали?

Михайло Круг – це творчий псевдонім артиста. Його справжнє ім’я – Михайло Воробйов. Він російський бард, виконавець в жанрі шансон і, на думку шанувальників, “король російського шансону “. Автор найпопулярнішою композиції в цьому жанрі – пісні “Володимирський централ “.

Чому саме Круг – сам Михайло не любив розповідати, однак були різні версії.

Михайло Круг
Михайло Круг

Одну з яких повідала мама артиста – одного разу вона сказала фразу “Якщо якісь неприємності, окреслив навколо себе коло – і ти в безпеці “. Можливо, саме це було девізом по життю артиста. Однак колись безпеки йому не вистачило. Життя Михайла Круга обірвала куля, випущена в нього у власному будинку грабіжниками в ніч з 30 червня на 1 липня 2002 року. Довгі роки мотиви вбивства шансоньє і його замовник були невідомі, але в 2019 році в справі з’явилися нові подробиці, які допомогли встановити вбивць.

Михайло Круг
Михайло Круг

Тієї фатальної ночі з Михайлом в одному будинку знаходилася його дружина Ірина, двоє дітей – дочка Ірини від першого шлюбу, їх їх спільний з Михайлом син Олександр, якому на той момент тільки виповнився місяць.

Тієї фатальної ночі теща Круга залишилася з ночівлею в гостях, і Ірина запропонувала їй піти спати на третій поверх.

Коли літня жінка туди піднялася, невідомі чоловіки напали на неї.

Михайло Круг
Михайло Круг

На крики прибігли сам Коло і його дружина. Тоді злочинці відкрили по ним вогонь. Ірина змогла втекти, а Михайло, який закривав її від куль, отримав два важких вогнепальних поранення і втратив свідомість. Помер він вже під ранок в лікарні.

Ким були ці люди? Що вони хотіли?

Дружина Михайла Ірина через багато років дізналася правду і розповіла її публіці.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.