48-річна Оксана Марченко показала, завдяки чому підтримує ідеальну фігуру

Телеведуча і зірка багатьох шоу Оксана Марченко з часів початку карантину стала досить активно вести свій блог, роблячи публікації на різні теми.

Оксана – одна з багатьох блогерів, хто нагадує про важливість спортивних тренувань і регулярних навантажень, щоб зберегти свою фігуру і тіло у формі.

Зараз Марченко вирішила показати, чим конкретно вона займається вранці. Телеведуча вбралася в чорні лосини, чорну футболку, сонцезахисні окуляри і бейсболку. З огляду на її обтягуючий одяг, можна визначити, що фігура у зірки дійсно що треба.

“Доброго ранку, друзі. Давно я не знімала про спорт. Та й зараз не для хвастощів … Чим старше ми стаємо, тим більше уваги слід приділяти кардіотреніровки. Я дуже люблю інтенсивні заняття, особливо влітку на свіжому повітрі. Це дуже заряджає енергією і гарним настроєм! і потім є задоволення, що ти змогла це зробити! “,

– пише Оксана Марченко у власному Інстаграм-блозі.

Видно, що над відео вона ретельно попрацювала, адже зробила це цікавим і інформативним.

“Зараз це особливо актуально для мене, так як я готуюся до одного дуже цікавого паломництву. Мені потрібно буде проходити багато кілометрів пішки під палючим сонцем, і додаткова підготовка – як раз те, що потрібно! Адже важливо не кількість прожитих років, а їх якість! “,

– додала Оксана Марченко.

Нагадаємо, Оксана вже багато років одружена з бізнесменом і політиком Віктором Медведчуком. Також вони є кумами російського президента Володимира Володимировича Путіна.

Раніше Марченко вела телепрограми на каналі СТБ. Її напрямок – це талант-шоу. Тому красуню можна помітити в проектах “Україна має талант ” і “Х-Фактор “. Однак в 2014 році зірка поїхала в Росію, де живе на постійній основі до цього дня.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".