Колишня дружина Пономарьова благає забути про 10 років відносин з нею: пригадала всіх жінок артиста

Колишній дружині Олександра Пономарьова Олені Мозговій набридло, що він до сих пір говорить про неї в інтерв'ю.

Не так давно український співак Олександр Пономарьов дав інтерв’ю для Ютуб-каналу DOROTYE.

Під час розмови виникла тема його шлюбу з Оленою Мозговою. Він зізнався, що довго не закохувався в майбутню дружину і не був ініціатором шлюбу. Ініціативу проявляла сама Олена. До цих відносин артист не ставився серйозно, поки у них не народилася дочка Євгенія. Також Пономарьов поділився спогадами про розлучення з Мозговою і зізнався, що вони періодично спілкуються, в основному через соціальні мережі.

Олександр Пономарьов та Олена Мозгова: архівне фото
Олександр Пономарьов та Олена Мозгова: архівне фото

На це інтерв’ю відреагувала сама Олена Мозгова. За її словами, після виходу інтерв’ю, її почали засипати повідомленнями в соціальних мережах і надсилати посилання на публікації ЗМІ про неї. Вона попросила Пономарьова припинити згадувати про неї в інтерв’ю. Жінка запропонувала Пономарьову говорити про інших його жінок, яких в його житті було багато.

Скріншот публікації Олени Мозгової в Facebook
Скріншот публікації Олени Мозгової в Facebook

Підписники в соцмережі підтримали Мозгову, зазначивши, що давним-давно потрібно закрити цю тему, адже минуло вже багато років і кожен живе своїм життям.

Нагадаємо, раніше Олександр Пономарьов в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” заявив, що розлучився з Оленою Мозговою через те, що дізнався про зради. Артист знайшов сили пробачити дружину, проте історія повторилася.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.