Хто зробив популярною Софію Ротару? Сестри, чоловік, друг і всі, хто були поруч

Софія Михайлівна Ротару - зірка, яку по праву називають іконою радянської естради.

Її творче і особисте життя – це справжній сюжет для багатосерійного драматичного серіалу. Однією з найвідоміших співачок в шоу-бізнесі Ротару зробило її завзятість, праця, безмежний талант, а також люди, які в різний час були поруч і йшли з артисткою по одній дорозі.

Софія Ротару в молодості
Софія Ротару в молодості

Батьки

Вони були не дуже творчими, але вчасно помітили талант дівчинки, і не перешкоджали його розвитку.

Дмитро Михайлович Гнатюк

Сам Дмитро Михайлович Гнатюк – радянський, український камерний і оперний співак, театральний режисер, педагог і Народний артист України передбачив Софії Ротару велике майбутнє, помітивши на одному з конкурсів її талант.

Володимир Івасюк

До знайомства з українським композитором і поетом Володимиром Івасюком Соня, хоча і співала, але все ще не усвідомила свої перспективи, і, отже, не ставилася серйозно до своєї музичної кар’єри. Вона не могла зрозуміти, що музика – справжнє її покликання. І тут на допомогу прийшов Івасюк. Композитор і тоді вже відомий музичний діяч вселив їй впевненість в собі, почав багато для неї писати, привів на естраду.

Анатолій Євдокименко

Поряд з творчим життям активно розвивається і особисте життя молодої і неймовірно привабливої Софії Ротару. Зокрема, в 1968 році вона вийшла заміж за Анатолія Євдокименко – військового, який закохався в Соню, коли побачив її на обкладинці журналу “Україна” під час служби в армії.

Софія Ротару в молодості
Софія Ротару в молодості

Однак він став не просто її чоловіком, а черговою людиною, посланою долею. Саме ві допоміг Софії Михайлівні створити себе як особистість, виступати і набирати популярності.

Потім він на довгі роки став ідейним натхненником Ротару.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.