Настя Каменських на Голосі країни 10 розповіла свою правду про учасників і показала гарні ноги

Між тренерами десятого сезону Голосу країни триває боротьба за цікавими і сильними вокалістам. Поки кращих з кращих захопили до себе Потап і Настя.

Під час останнього випуску в команду Потапа і Насті Каменських потрапили відразу п’ять яскравих учасників.

Тренер Голосу країни Настя Каменських
Тренер Голосу країни Настя Каменських

 "" ""

Настя Каменських розповіла журналістам, яких учасників хоче бачити в команді:

Я – артист, тому вмію оцінювати вокальні дані людини і по голосу відчуваю людини на сцені, його енергетику вже з перших ноток, з перших секунд. Для мене дуже важливо, щоб учасниця або учасник був бійцем і міг боровся за свою мрію, а я готова бути поруч в такому випадку.

Селфі з учасником Голос країни
Селфі з учасником Голос країни

Попереду ще дуже багато роботи – і у приватників, і у тренерів. Настя Каменських запевнила, що вони готові посилено працювати.

У команді Каменських і Потапа вже є цікаві особистості, серед них ресторанна співачка Альона Крутієнко, спортсмен і футболіст Вахтанг Вахтагішвілі, розробник ігор Макс Перепелиця, пампушка Маріам Жорданія і актриса Марія Кондратенко, відома за серіалом “Школа”.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: На Голосі країни-10 заспівала хрещениця Лідії Таран, яка пережила інсульт

Вокальне шоу Голос країни 10 виходить по неділях.

Нагадаємо, скоро на телеканалі «1 + 1» відбудеться прем’єра нового сезону гумористичного шоу «Розсміши коміка» з оновленим суддівським складом. Головна інтрига дня, хто буде вести проект разом з Євгеном Кошовим.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.