“Ми мчимо в пологовий будинок – у нас пунктуальний хлопчик “: Даша Квіткова почала народжувати

Переможниця "Холостяка" Даша Квіткова повідомила, що у неї відійшли води і вона вирушила в пологовий будинок.

Екс-холостяк Микита Добринін і його обраниця Даша Квіткова вже через кілька годин стануть батьками.

Про це Даша повідомила в своєму Інстаграм-блозі. Вона опублікувала пост, в якому повідомила, що у неї відійшли води і вони з Микитою вже виїхали в пологовий будинок.

“У нас дуже пунктуальний хлопчик. Відійшли води, ми виїхали в пологовий будинок. Спроба номер два. Вдих і видих. Мчимо на найголовнішу зустріч в нашому житті. (Замітку зробила вчора о 23:00 ночі, коли ми виїхали з дому) “, – написала Даша.

Шанувальники зоряного подружжя “тримають за них кулачки “. Слова підтримки вони написали в коментарях.

“Удачі! “, “Легких пологів “, “Здоров’я Вам і малюкові “, “З Богом “, “Ура! Даринка, щасливої зустрічі вам з синочком! “, “Легких пологів, Дашенька “, ” Легких пологів! Чекаємо з нетерпінням вашого красеня “, – написали користувачі Мережі в коментарях під постом Квіткова.

Нагадаємо, екс-холостяк Микита Добринін і його обраниця Даша Квіткова в минулому році зіграли весілля в Києві. Вже через півроку (в січні) молодята оголосили, що чекають поповнення.

За кілька днів до пологів молодята переїхали у власний заміський будинок, будівництво якого розпочали ще рік тому.

Д
Даша Квіткова та Микита Добринін

Даша зізнається, вони з Микитою Добриніним на одній дитині не зупиняться. Подружжя мріють про велику, дружною сім’ї з купою малюків.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.