Переможниця “Холостяка” Даша Квіткова народила хлопчика: перші фото з пологового будинку

Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками. У подружжя народився хлопчик.

Про це повідомила молода мама Даша Квіткова на своїй сторінці в Інстаграм. Дівчина опублікувала зворушливе фото, на якому вона позує разом зі своїм чоловіком Микитою Добриніним, а на її руках спить новонароджений малюк.

“Сьогодні наші серця народилися заново. В 9:51 ранку з’явився на світ наш син. 3.760, 56 см “, – написала Даша.

Відомо, що у молодого подружжя були партнерські пологи. Микита Добринін весь час був з Дашею і підтримував її.

Користувачі Мережі відразу ж засипали молодих батьків привітаннями.

“Вітаю! Який губатий подаруночок “,” Вітаємо вас поповненням “, ” Ви такі гарні “,” Молодці “,” Вітаю, малюкові міцного здоров’я “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, шоумен Микита Добринін і модель Даша Квіткова стали парою завдяки романтичному шоу “Холостяк “. Більш того, вони стали першою парою, яка не тільки дійсно залишилася парою після закінчення проекту, але ще і офіційно оформила свої стосунки. Вони зіграли пишне весілля 12 серпня 2020 го, хоча розписалися раніше – 20 травня.

Микита Добринін і Даша Квіткова
Микита Добринін і Даша Квіткова: фото з весілля

У січні 2021 року подружжя повідомила, що чекають малюка. За тиждень до народження первістка Даша і Микита переїхали у власний заміський будинок, будівництво якого розпочали ще в минулому році.

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.