“Я безробітна зірка “: учасник групи “Корні” скотився на дно і залишився без копійки

Учасник популярної в 2000-х групи "Корні" Олексій Кабанов зізнався, що залишився без роботи.

На початку 200-х група “Корні” була однією з найпопулярніших хітмейкерів. Їхні пісні “Плакала береза”, “Ти впізнаєш її”, “З Днем народження, Віка”, “25 поверх ” звучали буквально з кожної праски. З тих пір пройшло вже 20 років. Фактично група з такою назвою ще існує, однак вона не має великої популярності і майже весь склад “Корнів” вже змінився.

Група Коріння: архівне фото
Група Корні: архівне фото

Олексій Кабанов – єдиний учасник групи “Корні”, який був у складі з самого початку і до сьогодні. Нещодавно артист дав інтерв’ю, в якому зізнався, що справи у групи дуже погані. На даний момент Олексій вважає себе безробітним.

“Я безробітний”, – з легкістю оголосив Олексій Кабанов.

Олексій Кабанов тоді і зараз
Олексій Кабанов тоді і зараз

Чоловік зізнається, офіційного доходу у нього немає. Нові пісні, за словами артиста, по кілька місяців лежать без діла, так і не заслуживши уваги продюсера Ігоря Матвієнко.

Олексій Кабанов зізнається: про славу він вже і не мріє. Артист б з радістю повернувся до колишнього життя, коли його кар’єра йшла вгору, але тільки заради грошей. Про те, щоб безкорисливо радувати публіку, він навіть не замислюється.

До слова, Олексій Кабанов одружився в 2013 році на своїй подрузі Розалії Коноян, вірменці за національністю. У 2014 році Роза подарувала Кабанову доньку Алісу.

Олексій Кабанов з дружиною і дочкою
Олексій Кабанов з дружиною і дочкою

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.