48-річна Руслана Лижичко зважилася на збільшення губ: як зараз виглядає переможниця “Євробачення”?

48-річна українська співачка Руслана Лижичко за допомогою ін'єкцій збільшила губи.

Тренд на пухкі губи зараз тільки наростає. З кожним роком все більше дівчат звертається до косметологів з проханням збільшити їм губи. А ось серед представниць шоу-бізнесу практично кожна друга має так звану качину посмішку.

Українська співачка Руслана Лижичко теж зважилася на цей крок і збільшила губи. Про це 13 липня в ефірі каналу Live розповів пластичний хірург Сергій Дербак. Саме він проводив процедуру. У передачі також були показані фрагменти, де камери зафіксували, як Руслані вколюють в губи ін’єкцію.

Руслана Лижичко збільшила губи
Руслана Лижичко збільшила губи

Пластичний хірург зазначив, що Руслані вкололи мінімальну кількість речовини. Таким чином вона не змінила форму губ, а просто підкреслила її.

“Ми просто підкреслили її губи. Просто зробили її свіжышою в цій області “, – зазначив лікар.

Він зізнався, що на наступний день після процедури співачка скаржилася на набряк, який незабаром зник.

Руслана після процедури щодо збільшення губ
Руслана після процедури щодо збільшення губ

Варто відзначити, що Руслана прихильник всього натурального і екологічного. У свої 48 років вона практично завжди з’являється на публіці без макіяжу і не соромиться сивого волосся.

Більш того, співачка разом зі своїм чоловіком живе в екологічно чистому будинку. Будівля автономно забезпечує себе електро- та теплоенергією, оскільки на дахах розташовані сонячні панелі і вітрова міні-електростанція. Руслана дуже багато робить для популяризації зеленої енергетики, вона офіційно є Глобальним послом відновлюваної енергії.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.