Ольга Полякова відправила свою молодшу дочку в наметовий табір на перевиховання: “Мамочка, я все зрозуміла”

Оля Полякова розповіла, що її молодша дочка Аліса, яка зараз знаходиться в наметовому таборі, благає забрати її додому.

Оля Полякова не тільки відома співачка і телезірка, а й мама двох доньок. Старшій дочці Маші зараз 16 років. Вона зовні практично копія мами. Дівчинка захоплюється модою, має власну музичну групу і пробує себе в кіно. А ось молодша дочка Полякової 9-річна Аліса – повна протилежність старшої сестри. Її поки не цікавлять мода і хлопчики. Вона вважає за краще балуватися і веселитися.

Оля Полякова з дочками Алісою і Машею
Оля Полякова з дочками Алісою і Машею

Нещодавно Оля Полякова записала в своїх Інстаграм-сторіз відео, де розповіла, що її дочка Аліса зараз знаходиться в наметовому таборі. Однак їй там абсолютно не подобається.

“Я, значить, відправила свою Алісу в наметовий табір. Вони живуть в наметах, ясна річ, туалет на вулиці, сплять у спальних мішках. “, – говорить Полякова.

Скріншот Інстаграм-сторіз Олі Полякової
Скріншот Інстаграм-сторіз Олі Полякової

Оля розповіла, що її дочка, побувши 3 дні в таких умовах, 50 раз подзвонила їй протягом дня з проханням забрати її звідти.

“Вона все усвідомила, вона усвідомила, як круто вона живе, який гарний у неї будинок, яке прекрасне у неї життя, який прекрасний у неї туалет, які прекрасні у неї батьки, що все їй дають.”, – говорить Полякова в відео.

За словами Полякової, навіть її чоловік Вадим не витримав і захотів забрати дочку з табору. Однак Оля вважає, що для Аліси це дуже корисно і забирати дитину додому вона не збирається.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.