Регіна Тодоренко відреагувала на чутки про другу вагітність

Шанувальники співачки підозрюють про її другу вагітність. Регіна дала першу реакцію на чутки.

Нещодавно у своєму Instagram Регіна Тодоренко поділилася фотографією зі зйомок нового шоу “Маска”, в якому вона брала участь разом з чоловіком Владом Топаловим. Правда, співачка — у якості журі, а Топалов — як учасник.

Суть нової телепрограми полягає в тому, що відома особа: співак, актор або телеведучий — надягає на себе величезний ростовой костюм або його гримують до невпізнання в якийсь образ. У такому вигляді учасник і виступає на великій сцені. Завдання журі і глядачів — вгадати, хто ж ховається під костюмом. В кінці програми запрошена зірка відкриває своє обличчя.

Влад Топалов в “Масці” приміряв на себе образ панди. А після зйомок влаштував фотосесію з дружиною Регіною в цьому ростовом костюмі. Та й сама Тодоренко приміряла на себе “голову” від наряду. Але одягнена залишилася в бандажну зелену сукню.

Фоловери артистки помітили на фото зміни у фігурі дівчини. Деякі зробили висновок, що Регіна вагітна.

“Було зрозуміло, що ви в положенні”, “Регіна вагітна?”, — запитували фанати.

Одна з них написала: “Думаю довгі зйомки і якраз кінець і в туалету не вийти”. На що Тодоренко відповіла: “Чистої води правда!”

Але чутки про свою другу вагітність співачка знову проігнорувала, залишивши шанувальникам поле для фантазій і припущень. Співачка взагалі любить приховувати подробиці свого особистого життя. Так відносини з Топаловим вона підтвердила практично перед весіллям, а першу вагітність розсекретила на останніх місяцях, коли приховувати животик не могла вже жодна сукня.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.