Анатолій Анатоліч став батьком втретє і розсекретив ім’я дитини: перші фото з пологового будинку

Український шоумен і телеведучий Анатолій Анатоліч став батьком втретє. У нього народився син, якого назвали Нілом.

Довгоочікуваний хлопчик з’явився 20 липня. Про це повідомив телеведучий в своєму Інстаграм-блозі.

“Любі наші друзі і мої хороші підписики. У перших рядках свого листа поспішаю повідомити, що ми з Юлою стали батьками втретє. Сьогодні, 20 липня, о 13:13 з вагою 4060 кг і зростом 55 см у нас з’явився син Ніл! Гарний, розумний і з хорошим почуттям гумору. Я вперше був присутній на пологах, і це неймовірно складно, прекрасно, важко, фантастично і ще купа інших епітетів.

Юла, ти така сильна! Я підозрював, але тепер знаю точно. Про те, яка ти ще, я постійно тобі нагадую, а ось сьогодні остаточно переконався ще й в цьому. Спасибі партнерських пологів. “, – написав у своєму Інстаграм-блозі телеведучий, додавши фото з дружиною і новонародженим сином.

Нагадаємо, дружиною Анатолія Анатоліча є Юлія Бойко, прес-секретар Світлани Лободи. Подружжя виховує двох дочок – 10-річну Алісу і 8-річну Лоліту.

До слова, за тиждень до пологів Анатолій Анатоліч подарував своїй дружині дуже дорогий подарунок на знак подяки за сина. Чоловік купив дружині автомобіль Mercedes-Benz G-клас, іноді іменований G-Wagen (Гелендваген) або просто Гелік- повнорозмірний позашляховик. Вартість такого автомобіля в Україні становить близько 4 мільйонів гривень.

Анатолій Анатоліч подарував дружині автомобіль за 4 млн гривень

 

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.