Втратила спідницю: Аліна Гросу осоромилася під час виступу перед офіцерами

Українська співачка і актриса Аліна Гросу розповіла про неприємний конфуз, який з нею трапився під час виступу.

Аліна Гросу – відома українська співачка, яка блищить на сцені ще з 4-х років. І як у кожного артиста з нею іноді відбуваються несподівані казуси прямо під час виступу. Так, одного разу в одному з інтерв’ю співачка зізналася, що під час одного з виступів вона втратила спідницю прямо на сцені. За словами Аліни Гросу, вона виступала перед офіцерами, коли спідниця впала, вона відчула себе дуже ніяково. Однак артистка не розгубилася і згладила незграбний момент жартом. Артистка звернулася до публіки і сказала, що перед такими мужніми чоловіками у неї “все злітає”.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

До слова, раніше артистка розповіла про свій не менш ганебний конфуз. Одного разу Аліна опісялась прямо на сцені палацу “Україна”. Втім, все не так жахливо і соромно, як здається на перший погляд. По-перше, тоді Аліні було всього 4 рочки, вона брала участь в дитячому конкурсі краси “Міні-міс Україна”, а по-друге, якщо вірити словам Аліни, зробила вона це непомітно.

Аліна Гросу в дитинстві
Аліна Гросу в дитинстві

Нагадаємо, нещодавно 26-річна Аліна Гросу представила публіці свого нового коханого Романа Полянського. Цікаво, що роман у Аліни і Полянського закрутився буквально відразу після розлучення з її першим чоловіком Олександром Комковим.

Аліна Гросу з новим коханим Романом Полянським
Аліна Гросу з новим коханим Романом Полянським

Більше про те, як змінювалася Аліна Гросу на 20 років на сцені, дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.