Українські бездітні зірки за 30: Огневич, Могилевська, Никитюк, Лижичко та інші

Чи не для всіх жінок головна мета в житті - народити дитину.

Чимало й таких жінок, для яких набагато важливіше реалізувати в життя свої творчі устремління, ніж стати матір’ю.

У багатьох популярних особистостей виходить поєднувати материнство з кар’єрою, а деякі відкладають обзаведення потомством на більш пізній час.

А в інших випадках просто боятися відповідальності за дітей або ж уникають зайвих турбот. А буває і так, що не знаходиться претендент на роль батька майбутньої дитини. Та хіба мало ще причин того, що на четвертому десятку років, а іноді і пізніше, усіма нами улюблені зірки не мають дітей.

Співачці Насті Каменських в поточному 2021 року виповнилося 34 роки.

Настя Каменських
Настя Каменських

У її чоловіка Потапа є син від попереднього шлюбу, а спільних дітей у пари ще немає. У своїх інтерв’ю артистка говорить, що нічого не має проти дітей в майбутньому і вагітність приховувати не буде. Але коли це станеться – вона і сама не знає. Зараз співачка поглинена своїм латиноамериканським проектом.

Співачка Злата Огневич зізналася в інтерв’ю «Слава +», що хоче мати дітей, але їй не щастить з чоловіками.

Злата Огневич
Злата Огневич

Златі виповнилося 35 років, і вона незаміжня. Артистка сказала, що якщо в найближчі роки не зустріне свою любов, то після сорока років готова скористатися штучним заплідненням.

Улюблениця української публіки Наталя Могилевська двічі була заміжня.

Наталя Могилевська зі своїм собакою
Наталя Могилевська

В 2021 році співачці виповнюється 46 років, вона вільна і дітей у неї немає. У програмі «Ранок з Україною» Наталя сказала, що раніше не хотіла стати мамою, хоч і мала таку можливість. А тепер вона відчуває, що готова до материнства.

Неповторна актриса і телеведуча Руслана Писанка, якій виповнилося 56 років, каже, що раніше не замислювалася про дітей.

Руслана Писанка
Руслана Писанка

А потім якось стало пізно замислюватися – адже заміж Писанка вийшла після 40-років. А ось її чоловік не була проти спільну дитину.

Колишня солістка першого складу групи «ВІА Гра», 47-річна співачка Альона Вінницька разом зі своїм чоловіком вже 27 років.

Альона Вінницька
Альона Вінницька

Появі дітей, за її словами, в останні роки заважали життєві несприятливі обставини. Але вона готова стати матір’ю і сподівається, що це чудо ще станеться.

Подружжя Ярослава і Михайло Хома, відомі як співачка Slavia і Dzidzio, оголосили про своє розлучення. Вони були разом 20 років, з яких 7 років в шлюбі.

Dzidzio і Славія
Dzidzio і Славія

Дітей у них немає. Ярослава розповіла в інтерв’ю Олицької, що спочатку їм було не до дітей. А потім Михайло був зайнятий своєю кар’єрою і у нього не вистачало часу на сім’ю. Співачка зізналася, що хоче стати матір’ю, але вважає, що діти повинні рости в повноцінній сім’ї.

В особистому житті 34-річної телеведучої Лесі Никитюк немає визначеності.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

В інтерв’ю Дмитру Гордону вона зізналася, що дуже хоче мати дітей – двох дівчаток. Але вона допускає і можливість усиновлення.

Переможниця пісенного конкурсу «Еврорвіденіе-2004», Руслана Лижичко у 2001 році відзначає своє 46-річчя.

Руслана Лижичко
Руслана Лижичко

Вони з чоловіком завжди хотіли і хочуть мати дітей, але ця тема – табу для обговорення в пресі.

Звичайно, народжувати чи не народжувати – це особиста справа кожного. Але статус зірки передбачає підвищений інтерес шанувальників до особистого життя.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.