Колишня дружина Пономарьова Мозгова показала, як виглядає після тривалого лікування: руки роздуло

Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова спочатку липня поділилася з шанувальниками неприємною новиною про свою хворобу.

Жінка не стала називати свій діагноз, але сказала, що страждає від сильних болів в спині. Майже місяць Олена лікувалася за допомогою крапельниць, гормональних препаратів і не тільки. Курс лікування Мозкової вже добігає кінця. Про це жінка повідомила на своїй сторінці в Фейсбук.

“Я намагалася писати рідко про себе і свої проблеми, але завтра останні крапельниці і я просто рада! Щаслива, що сплю без анальгетиків, нарешті мої нікчемні вени залишать в спокої, щаслива, що курс гормонів, противірусних та інших препаратів закінчується, що та половина лиця, яка на час відмовилася працювати, відновлюється, що спина майже в нормі “, – написала Олена Мозгова.

Варто відзначити, що новина про хворобу Олени Мозгової публіка сприйняла по різному. Деякі навіть запідозрили, що жінка таким чином хоче пропіаритися. Мозгова вирішила розвіяти сумніви людей і оприлюднила знімком, на якому відображена її права рука з гематомами і набряками.

З
Скріншот публікації Олени Мозгової

“Ліва рука не краще. Фото для тих, хто писав, що я придумала хвороба для піару і хайпа “, – додала Мозгова.

Нагадаємо, Олена Мозгова – відомий український продюсер. У другій половині 90-х років вона стала цивільною дружиною Олександра Пономарьова. Незабаром у них народилася дочка Євгенія. Коли дівчинці було всього У 1999-му році у пари народилася дочка Євгенія. На початку 2000-х Олена і Олександр розірвали свої відносини. Причиною розлучення, як стверджує Пономарьов, стали зради жінки.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.