Історія кохання Потапа і Насті Каменських: як закохалися, зрадили Горову, народили дітей

Олексій Потапенко, він же Потап, і Настя Каменських під час знайомства один одному не сподобалися. Історія їхнього кохання спочатку була історією ненависті.

Вже відомий в той час український автор і виконавець пісень, композитор і продюсер Потап в 2006-му році вирішив записати пісню з дівчиною. Він шукав красиву дівчину з хорошим вокалом. Потапу порадили Настю Каменських. Уже через рік виконана ними пісня «Не пара» миттєво стала хітом, а дует знайшов неймовірну популярність. У 2008 році вони записали перший альбом, а в 2009-му – другий. Успішний дует отримав всі існуючі тоді музичні нагороди пострадянського простору.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Але разом з популярністю дуету росла і ненависть його учасників один до одного. Про це розповів Потап, даючи інтерв’ю Маші Єфросиніної. Крім того, що виконавці відразу ж не злюбили один одного, у них ще постійно виникали творчі розбіжності. Потап і Настя постійно лаялися і справа доходила мало не до бійки. Неприязнь між артистами була настільки сильною, що часто на гастролях вони їздили в різних машинах і жили в різних готелях. Це підтвердила і Настя в своїх інтерв’ю Маші Єфросиніної та Doroty.

Потап і Настя зважилися на поповнення
Потап і Настя зважилися на поповнення

Особисте життя в учасників дуету теж спочатку була у кожного своя. Олексій ще в 2000-му році одружився, в 2008 році у нього народився син. Потапенко з дружиною вели спільний бізнес. У Насті в той час були серйозні стосунки з її однокурсником.

Через три роки співпраці, після закінчення контракту з Каменських, артисти продовжили співпрацю тільки заради шанувальників. Лише через кілька років поступово стало з’являтися задоволення від спільної роботи.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Потапа і Настю давно підозрювали в любовних відносинах. Ці підозри посилилися, коли в 2014 році з’явилося повідомлення, що Потапенко розлучився зі своєю дружиною. Стало відомо, що вже кілька років до розлучення подружжя не жило разом. Однак, артисти не підтверджували свій роман. Потап говорив, що, коли у нього з’явиться улюблена жінка, він повідомить про це. Настя просила не приписувати їй неіснуючі любовні зв’язки. У своїх інтерв’ю співачка розповідала, що у неї є коханий чоловік, з яким вона щаслива.

Потап і Настя Каменських на березі моря
Потап і Настя Каменських

Про свої стосунки, заснованих на величезній любові, Потап і Настя розповіли в травні 2019 року напередодні весілля, яка відбулася 23 травня неподалік від Києва. Коли вони одружилися, Олексію було 38 років, а Насті – 32 роки. На весільному торжестві була присутня колишня дружина нареченого зі своїм новим коханим. Десятирічний син музиканта не заперечував проти другого шлюбу свого батька і теж погодився прийти на торжество.

Як зізналася співачка, це була вже їхня третя весілля. Свої відносини закохані офіційно оформили раніше – ще в жовтні 2018 року, а в 2017 році у них була спонтанна весілля в Лас-Вегасі.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Невідомо точно, коли у пари почалися романтичні стосунки. Імовірно, це сталося в 2012 році. «Музика нас зв’язала» – сказав Потап в інтерв’ю «ЖВЛ». Настя порівнює появу своєї любові до Олексія з сонячним ударом.

Після весілля Каменських повідомила, що вони не приховували свої відносини. Вони просто оберігали свою любов і зберігали таємні почуття тільки для себе тому, що щастя любить тишу. А коли прийшов час, пара поділилася своїм щастям з шанувальниками.

Олексій Потапенко і Настя Каменських дуже щасливі разом. Вони сповнені творчих планів. А ще в інтерв’ю Doroty Настя сказала, що хоче реалізуватися як мама. Ходять чутки, що Настя Камеснкіх вагітна від Потапа, а це значить, що її реалізація в повному розпалі.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.