Творчий і життєвий шлях Олександра Буйнова, кращого друга Пугачової

Кучерява шевелюра і незмінні окуляри - без них важко уявити відомого виконавця Олександра Буйнова.

Він завжди стильний, підтягнутий, харизматичний і усміхнений. Його трохи надтріснутий голос добре впізнаваний досі, але ж в 2020 році співак відзначив свій 70-річний ювілей.

Творчий шлях

Олександр Буйнов
Олександр Буйнов

Музичний талант Олександру дістався від матері, яка була професійним музикантом. Популярність прийшла до співака, коли він працював в “Веселих хлопцях” з Олександром Глизіним. Буйнов об’їздив з групою не тільки СРСР, а й ряд країн за кордоном. Набравшись досвіду в плані організації концертів, Буйнов став художнім керівником створеної ним групи “Ріо”. У 90-і роки його пісні транслювалися на провідних каналах, а зали зустрічали виконавця оваціями. Його популярність була на піку. “Падає листя”, “Порожній бамбук”, “Капітан Каталкін” і багато інших пісень виконавця знають і пам’ятають донині.

Удосконалюючи свою освіту, в 1992 році співак закінчив режисерський факультет ГІТІСу. Він не раз організовував гастрольні тури, сам їх режисирував.

Особисте життя

Олександр Буйнов в лікарні
Олександр Буйнов

Любовних романів у нього було чимало. Свою першу дружину Любов Вдовіну він зустрів, служачи в армії. Їх шлюб недовго проіснував і розпався через побутової невлаштованості. Другою дружиною Олександра стала Людмила, яка завагітніла від співака. За джентельменськи Олександр узаконив їх відносини і в сім’ї з’явилася дочка Юля. Але життя без любові, постійні гастролі, зради чоловіка зробили їх сімейне життя, за словами Олександра, схожою на індійське кіно зі сльозами і розбірками. Коли Юлі було 12 років, Буйнов все ж пішов з сім’ї до третьої дружині Олені. Вона стала для Олександра тією жінкою, яку чоловікові дано зустріти в житті лише один раз. Саме з нею Буйнов став одним з відомих співаків на нашій естраді і знайшов справжнє щастя.

До речі сказати, під час роботи в “Веселих хлопцях”, співак був закоханий в Аллу Борисівну, як зізнався сам співак, вони навіть один раз цілувалися. Їх дружні стосунки збереглися до цих пір і сьогодні Буйнов з дружиною бажані гості в сім’ї Пугачової.

Олександр Буйнов зараз

Олександр Буйнов
Олександр Буйнов

За час своєї творчості співак випустив 13 дисків, він як і раніше вважається класиком вітчизняної естради, регулярно виступає на різних заходах і концертах.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.